Відгуки від деяких відомих гостей Xroom Одеса

20.02.2020

Всі відгуки про квести на сайті Xroom залишаються лише реальними учасниками, лише після їх фактичного проходження конкректного квесту. Тому, написати відгук не проходячи квест – немає можливості. А ось пройти кілька кімнат і написати кілька відгуків - з радістю)
Гостю приходить смс з унікальним посиланням на квест для збору NPS оцінки, який потрапляє в нашу CRM систему і автоматично з'являється на головній сторінці сайту і всередині пройденого квесту.

Футбольний клуб "ДНІПРО":
Валерій Лучкевич (півзахисник): З гарною командою за ґрати на влучиш!! Дякуємо XRoom за відмінний настрій!)

Олександр Сваток (захисник): З моїми тарганами пограбував банк!)) А гарний настрій нам подарував XRoom!

Міжнародна організація "STREET WORKOUT":
Денис Мінін (глава "Street Workout Ukraine"): Сьогодні провели прекрасний вечір!)

Гаунітай Шуліка (координатор соціальних проектів, організатор Чемпіонатів та Фестивалів): Дякую Ігорю Назару за запрошення на квест, а також команді XRoom за креативні загадки та приємне спілкування після гри з турботливим адміністратором Іриною =) Особисто про квести чув давно, і тепер з'явилася можливість , та ще й у компанії з друзями!

Група "КЛЕЙ ПОГРУМОГО":
Похмурі бандити шлють подяку крутим хлопцям з Дніпра Квест кімнати X-Room у Дніпрі. Це був наш перший квест і одразу "Пограбування банку". Це було неможливо круто. Стільки емоцій, стільки вражень. Іноді дуже корисно перенестися в іншу реальність і побути кимось іншим. Добре, що такі мега профі, які здатні перенести тебе в інший світ настільки реалістично. Ми грабунули банк за 42 хвилини, шкода, що пісні так швидко не пишуться. Одним словом, Квест кімнати X-Room у Дніпропетровську майте на увазі, коли ми наступного разу приїдемо до Дніпра, ви будете першими до кого ми заглянемо на вогник. І дуже добре заздримо тим, хто може це робити частіше.

Група "КіМНАТА ГРЕТХЕН":
Днями "КіМНАТА ГРЕТХЕН" у повному складі нарешті побували у Квест-кімнаті X-Room у Дніпрі!!! Неймовірно проведений час, маса приємних емоцій, зарядка-випробування для мозкового та надлишок власного виробленого адреналіну, який ми обов'язково направимо у творче русло! До того ж, гра в квест-румі ("Пограбування банку", як у нашому випадку) - прекрасне захід з тим-білдингу та справжнє випробування на командну роботу та злагодженість у колективі!!! Всім радимо !!!)

Група "TARANTINOS":
Друзі! Хочемо поділитися з Вами враженнями) Днями нас запросили у квест кімнати XRoom. Ми багато чули хороших відгуків, але якось усе не вистачало часу взяти участь. Більше того скажу, що поки сам не спробуєш відноситися до цієї гри спокійно. Варто лише раз відвідати таку кімнату, і ти обов'язково захочеш відчути це знову і знову. Квест кімната наче наркотик відкриває в тобі супер героя, агента 007, або просто учасника МЕГА реаліті шоу, занурюючи у світ неймовірних пригод. Це почуття мало з чим порівняєш, ти просто на якусь мить забуваєш про все, повністю занурившись у гру. Квест триває всього 60 хвилин, але час у кімнаті проноситься дуже швидко, і останні 15 хвилин перетворюються на справжній викид адреналіну)) Дуже круто грати у команді, мені здається, що такої згуртованості у нас давно не було. Величезна подяка XRoom за цікавий квест, незабутні емоції, подарований настрій, за професіоналізм команди XRoom та їхнє вміння створювати вражаючі сценарії та кімнати. Було круто!!! Ми обов'язково до Вас повернемося! Спасибі)

Віктор Винник (український музикант вокаліст, лідер рок-гурту "МЕРІ"):
Виявляється дорослі теж люблять розважатися ... Квест кімнати X-Room, знадобляться. Навіть такій неазартній людині, як я сподобалося.

Футбольний клуб "ДНІПРО":
Денис Баланюк (півзахисник): Добре провели вечір! Сьогодні відвідали Xroom та пройшли квест! Багато хороших емоцій, усім раджу)

Денис Костишин (юнацька збірна України): Дуже сподобалося нам у вас, під чудовим враженням залишилися <3

Владислав Коренюк (центровий гравець БК "ДНІПРО"):
У дитинстві мені купували пазли, цятки, кубик рубик та інше, цим розвивали мислення, привчали до послідовності дій при прокручуванні комбінацій, так би мовити корисно і цікаво. Минув час, змінюються іграшки та інтереси, і цього разу мене запросили сходити в квест кімнату "Пограбування банку", чесно кажучи емоцій багато, і одним словом сказати "круто" - це нічого не сказати! Ось тоді довелося і попітніти, бігаючи з одного кута в інший розглядаючи підказки та ключі))) море яскравих емоцій у мене, моєї дівчини та моїх друзів, дякую вам за це квест кімнати XRoom!))

Група "ЮНАК│ÜNAK":
20 травня, у перерві між концертами, завітали до кімнати "Пограбування наркобарона" Квест кімнати XRoom. Дніпро, Іксрум! Було тяжко і спочатку нікуди не поспішали, а тому не могли зібратися, бо здавалося, що прийшли до казино) Але по ходу гри ставало гаряче і події розвивалися швидко. Було багато несподіваних поворотів) Хочемо подякувати за круту локацію та за те, що все продумано на найвищому рівні! Форт Буаяр відпочиває.

Анна Гришина (содиректор резиденції краси Mr.& Mrs.Estetista, содизайнер лінії метеликів, володар премії "Гордість Країни 2015", "Професіонал року 2015", "Леді року 2015"):
Це були нереальні емоції!! Спасибі величезне XRoom за розкішно організований квест :) Респектос летить обмежувачам!! З такою злиденною командою все у вогнях!! Жаль, що так і не схрестилися ні з животинкою, ні з самим Моро!

Євгенія Зирянова (Miss bikini Eurasia 2015 року, майстер спорту та суддя національної категорії з черлідінгу):
такойяд: 42 хвилини і ми казково багаті! Тренування головного мозку відбулося! З коханою ann_mrs.estetista: з тобою лише яскраві події та позитивні емоції! Дякую xroomdnepr: це було круто!

Валерій Колор (відомий Street Artist м. Дніпро):
Скажу вам це найкрутіша квест кімната! Все було дуже цікаво та реалістично. Сподіваюся хлопці з #xroom відкривають ще багато кімнат. Окреме спасибі Ігореві Назару з #kava з його командою завжди цікаво і екстримально) #zdesroy love is #kava))

Оля Кушнір (відома провідна м.Дніпро MC Ameli):
Сьогодні разом із бандою з cocaine_bar вперше потрапила до "XRoom"! Тупили сильно... але пройшли усі за 38 хв! Кімната "Таємниця доктора Моро"... емоції не передати текстом!

Соня Співаковська (популярний блогер Дніпра):
XRoom ви мега круті! Подарували купу емоцій та вражень! Хоча ми вже не новачки і оминули практично всі квести міста, але "Пограбування банку" просто підкорив! Окреме спасибі за смачний чай та цукерки "добре корівка"

Ілля Левченко (відомий фокусник м.Дніпро):
Я В ЗАХОПЛЕННІ, ВСІМ ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ !!! Хлопці, які придумали ці кімнати генії! Відчув себе як у середині детективного фільму, було дуже цікаво, ніякі 12Д та нові іграшки та поруч не стоять!!!

Олег Мороз (абсолютний Чемпіон України у категорії пляжний бодібілдинг):
Сьогодні наша команда побувала у крутому закладі нашого міста "XRoom", отримали багато позитивних емоцій та великий енергетичний заряд! Стали справжніми грабіжниками банку і звичайно ж не були схоплені))) Втім, тим, хто не радив сходити, не пошкодуєте. А ми продовжуватимемо радувати вас цікавими новинами та відеоматеріалами... До речі вже скоро буде відео командного тренування...) Ставимо лайки, не забуваємо робити репости та розсилки! Всім мир).

Сергій Климентьєв (співак, фіналіст "Фабрика зірок-4"):
Відвідали крутий квест від XRoom Квест кімнати у Дніпрі "Пограбування банку"! Всім раджу!!! Ми отримали масу насолоди! І провели час із користю! Гарне закінчення понеділка!

Денис Вітрук (популярний ведучий м.Дніпро):
Ребяяяяятаааа!!!! Дякуємо вам за емоції, що виступає піт на лобі! Штирить досі !!! Вас має відвідати кожен !!! Слава Богу, ми вибралися!

Олексій Суровцев (найкращий стриптизер України mr.Strike, засновник та учасник популярного еротичного проекту "STRIKE EROTIC SHOW"):
Завітали до однієї з квест кімнат від XRoom. Я кілька разів був у квест кімнатах Києва, і впевнено можу сказати, що Дніпро в цьому плані набагато краще!))) Всім рекомендую. Дуже цікавий сюжет та висока технічна підготовка! Спасибі!!!!

Група "VIDVERTO":
Ну і коротко про наш квест у закладі X-Room у Дніпрі. Тоха сказав, що про це варто прозвітувати. Що ми були, що ми змогли і ми вийшли. Всі ці квести, це, друзі, звичайно, підстава ще та. Тебе спочатку зустрічає гарна дівчина, посміхається, щось там муркотить. Потім тебе напувають кави, пригощають цукеркою. А потім забирають телефон, заводять у темну кімнату, в якій нещодавно хтось помер, зачиняють за тобою двері, дають слабкий, як марлеві труси, ліхтарик і патетично говорять у вас годину, щоб вийти. Ми зрозуміло, що вийшли, бо ми ще й не таке проходили. Ми звичайно не розповімо вам про те, як виходити. Але попередимо, що коли знайдете ляльку, її не треба вішати на ремені в шафі, як це робили ми. І голову їй відривати теж не треба, як це зробили ми, після чого низький моторошний голос (напевно офігева від нашого креативу) скаже "зберіть ляльку".

А також багато популярних та будь-яких усіма блогерів та інфлюєнсеров Дніпра, Києва, України відвідали Іксрум та висловлювалися про нас у своїх інстаграм акаунтах:

samvel_official (Самвел Туманян, Переможець "Ukraine Next Top Model");
Крістіна Столока (kristina_stoloka, Міс Україна 2015);
Кирило Скачков (Ucupcake);
Анна Алхім (anna_alkhim);
ysiasun (Twerk Girl - Ярослава Лиховідова);
anastasia_gavrilova1 (Тренер з Pole Dance у “G-Twins studio” )
elizabethvasilenko (ᴇʟɪ ᴠᴀsɪʟᴇɴᴋᴏ);
Гера Губанов (gera_gubanov);
ivdnepr (Імпровізація Ведучих| Дніпро);
tremp_tremp (Тремполець Сергій | Ведучі, Учасник "Ліга Сміху" на 1+1, Переможець "Розсміши коміка");
voronina_model;
isherbakovofficial (Женя Щербаков, ведучий);
katia_koly(KatiaKoly);
juliana_dentist (Juliana Dentist);
v_supriaha (Vlad Supriaha - український футболіст, нападник клубу «Дніпро-1» та збірної України до 20 років. Чемпіон світу з футболу серед молодіжних команд 2019 року);
savinadasha (Dasha Savina);
chebanenko.official (Василь Чебаненко Ведучий)
solyarchin (Дима Солярчин)
Немирівська Оксана (Тип-топ)
і багато інших...

Вибирайте квести в реальності на нашому сайті.

До зустрічі в XRoom Одеса!

Ми рекомендуємо
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую